Behöver ni en extraspelare i ert lag?

Anlita en skicklig designer!

Jag har lång erfarenhet ifrån arbete som interaktionsdesigner från arbete med  CMS-drivna webb- och intranätsystem samt affärssystem genom uppdrag åt företag, myndigheter, museer och organisationer. Jag är van att leda en  designprocess och att förankra lösningar genom exempelvis workshops, har stor vana vid att arbeta i agila projekt i nära samarbete med både beställare och projektgrupp i rollen som konsult och underkonsult.

Ibland kan det vara praktiskt att kunna anlita en kompetens utan att anställa, jag jobbar då som lojal underkonsult i ert agila utvecklingsteam. Kontakta mig gärna för ett möte!

Om arbetsprocessen
Se CV och profil

Interaktionsdesigner UI/UX designer

Godkänd för F-skatt : SE559114406701


Förbättra en tjänst

Har ni ett webb- eller affärssystem som ni vill förfina så att det bättre uppfyller era mål?

Ibland krävs små insatser för att bättre följa affärsplaner, öka försäljning och bygga tjänster som är smartare och roligare att använda. Jag kan arbeta fram förslag till förbättringar utifrån era önskemål, affärsplaner eller användartester.Skisser levereras i form av mockups gjorda i Balsamique, och beskriver separata vyer i det flöde som ni vill genomlysa. Skisserna levereras i pdf-format och kan användas vid workshops och som testmaterial.

Godkänd för F-skatt : SE559114406701


Visualisera en Innovation, prototyparbete

Har ni ett embryo till en ny digital tjänst som ni skulle vilja utvärdera?

Vi har ett möte där ni berättar vad ni vill ha hjälp med och vad ni har för funderingar runt detta. Jag arbetar därefter fram en  första visualisering av hur tjänsten kan se ut och hur den kan fungera. Skisserna görs som separata mockups. Dessa kan även kan länkas för att lättare kunna testas på en användare eller beställare för att bättre kunna utvärdera idén.

Skisser levereras i form av mockups gjorda i Balsamique, och beskriver  vyer som ingår i det flöde som ni vill genomlysa. Skisserna levereras i pdf-format och kan användas vid workshops och som testmaterial.

Godkänd för F-skatt : SE559114406701